dimecres, 14 de gener del 2009

Puigvalador - 1ª sortida de l'EMaN, i,,,,què és això?

Ni més ni menys que
Esquí de Muntanya amb Nens (EMaN).

Un grup de pares i mare (de moment només sóc jo o sigui que si hi ha alguna mare (també s'accepta al paaare) amb fills del 1995 al 1999 que facin esqui de muntanya i ho vulgui intentar  ja ho sap, que vingui amb nosaltres!!!)
Bé al que anava.
El diumenge 11 de gener passat va ser la primera sortida, vam aprofitar que el grup de les Dues Traces feien la MEXICANADA i ens hi vam afegir. d'assistents van ser una 38 dels quals 5 eren els i la jove promesa dels que continuaran l'esquí de muntanya.



Un canvi d'últissíma hora, per qüestions de seguretat, ens va modificar el lloc, d'anar a l'estació de Puigmal i baixar a Vallcebollera, vam anar a parar a  l'estació de Puigvalador, que la seguretat éra màxima.
La pujada  "mecànica" la vam fer fins el punta més alta que ens van deixar els remuntadors de l'estació amb el fortfeit de passeig que venen, així ens estalviaven un vos desnivell.



Vam sortir del domini de pistes i amb les pells posades encarem el cimet que tenim davant, Puig del Pla de Bernat (2436), Les Clots de l'Egue, el Serrat del Clot, Pla de Bernat i finalment el Puig, planer, entre mig de petits pins anem guanyant alçada fins al cim anem arribant tots,... els 38, deu ni do el bosc d'esquís que hi havia al cim



Després de fer un mos i de gaudir del dia magnífic que ens està fent iniciem la baixada cap a Fontrabiosa pel Clot del Mig, Clot de Baix, anem baixant pel bosc fins arribar a una pista que ens conduirà fins al poble on ens esperen un "borregos" boníssims que ens han portat el companys de les Dues Traces, organitzadors d'aquesta sortida a la que ens hem afegit.
Els nen@s han pogut gaudir d'una baixada llarga i amb una neu pols boníssima fins al mateix poble i al costat mateix dels cotxes.

Assistents 33 ganapies 4 nens i una nena

2 comentaris:

Jordi O ha dit...

Molt be per la cronica!
Ens trobareu al Facebook.

Anònim ha dit...

Ei Anna!
que xulo!!!! He descobert el blog i he vist el teu post i m'encantaria poder, bé, hauria de ser provar...
perque el peque no l'he enganyat mai... encara...!!
pero segur que aixi amb colla s'anima! Quina il.lusio!

Com em podria posar en contacte amb vosaltres?
Us paso el meu correu mlvilasc arroba gmail.com

mOltes gràcies i felicitats pel Blog!