dissabte, 13 de juny del 2009

El perdó de Puccini

Alumnes de sisè del CEIP Jaume Ferran i Clua i Mauricio Rayo "Mauri" – Valldoreix – Sant Cugat del Vallès.

Divendres 12 de juny, 22 hores – Tots els pares i familiars, dels alumnes de sisè ens trobem a la convocatòria que ens ha donat sobre "l'obra dels alumnes de sisè més dramàtica de tots els temps..." a la nau ubicada al recinte del Casalet de Valldoreix.
Els nens i nenes ja fa que i son, alguns una hora d’altres dues,... maquillatge, attrezo, llums, tècnics, vestir-se per l’obra, cadascun dels alumnes, te una feina específica, tots hi han col·laborat. Els nervis estan a flor de pell.

La durada és d’una hora i quart, sense interrupcions.

Cadascú del nens fa el seu paper magníficament bé.

La síntesi de l’obra, els darrers dies de Puccini on fa una valoració de la seva vida i la influència que ha tingut en la seva obra: Tosca, Cavaradossi, Scarpia,  Manon Lescaut, Madame Butterfly, Turandot,...

Com heu deduït la temàtica és l’òpera, gènere, diguem una mica dur i més en aquestes d’edats.

Ara la implicació dels nens ha estat total.

Pares, mares, avis, àvies, germans, germanes, i perquè no els professors que ho han fet possible, tots, emocionats. Els aplaudiments, es van quedar curts, més impossible, però si hi haguessin hagut més també.

L’obra fantàstica.

Felicitats també al professor de música, en Mauri, que va ajudar a escriure el text de l’obra i que sense la seva col·laboració i direcció no hagués estat possible, i quina direcció!, els ha implicat a tots, inclosos als mestres, la Maria i el Francesc, els tutors, que també han tingut el seu granet de sorra. I bé, també a tota la gent que ha estat en aquest projecte engrescador que no son pocs i que no en vull deixar a ningú.

MOLTES FELICITATS a tots, els i les alumnes de sisè, que ens han fet gaudir d’una bona estona molt agradable, pel treball que heu fet i el vostre esforç.

La Xènia m'ha dit, que en Mauri, ha comentat, que segons Puccini, si de l'òpera la gent surt plorant, és que l'obra és bona, doncs puc dir que és bona perquè tots els assistents van sortir ben emocionats.


1 comentari:

Mauricio Rayo (Mauri) ha dit...

Ostres!!!
Ara, buscant una foto sobre una escola de Sant Cugat trobo aquest article...
Ufff... encara rellisquen les llàgrimes al pensar-hi.
Gràcies a tots/es per fer d'aquesta obra un record inolvidable per sempre.