divendres, 4 d’abril del 2008

Una setmana de sessions...

...de moment la recuperació és suau...,
Encara és massa d'hora... diuen.
Encara no fa ni 1 mes que t'han operat.
Fins que no faci 6 setmanes no podem forçar res...encara que dobleguis bé el genoll
De moment, corrents, ultrasons, llum per baixar la inflamació i anar doblegant-lo.
El fisio en va "posar el peus a terra", no vulguis corre més del que et toca, fins ara l'evolució ha anat bé, tot ha de seguir el seu curs...
Doncs a esperar.

Davant mateix de casa tinc aquest arbre un"Cercis Siliquatrum", nom científic, que només deuen conèixer gent especialitzada, jo em quedo amb els noms corrents.
S'anomena de diverses maneres, quedeu-vos amb el que millor us agradi:
- Arbre de l'amor,
- Arbre de Judes o Judea,
- Garrofer bord

Durant aquest dies està en el seu punt àlgid de floració, i està esclatant farcit de flors rosades. És una delícia poder-ho veure, ara puc gaudir-ho llargues estones amb les diferents llums del dia.
Ara mica en mica aniran creixent les fulles i les flors aniran desapareixen per transformar-se en fruits, però això més endavant.



1 comentari:

Marta ha dit...

Hola Anna! Has de tenir paciència, tot arribarà a posar-se al seu lloc, i podràs tornar a les teves muntanyes. Avui hem anat a conèixer el Castell de la Pobla de Claramunt. Molt xulo. Hem fet una sortideta de jubilats. Pel que fa a l'arbre de Judes, diuen que es diu així perquè a Judea n'hi havien molts i es podia haver penjat en un d'ells. Hi ha una novela de la Sílvia Soler amb aquest nom. Te la recomano. Petons Marta