diumenge, 16 de febrer de 2014

aquest cap de setmana le meteo ha guanyat...

Bé, també estava més que avisat,

Però teniem reserva, al refugi Ventosa i Calvell i la companyia d'un grapat d'amics, amigues i companys, així que van decidir anar-hi.
Sota un cel grisos ens posem en marxa des del Balneari de Caldes de Boí, des de la mateixa cadena ja ens podem calçar el esquis,
pujem per la banda dreta , no hi  massa neu però en ens deixa arribar prop de la presa de Cavallers.
El flanqueig de la presa la podem fer amb els esquís, les senyals de diversos allaus és més que evident...
El canvi de temps es comença  veure, a mesura que ens anem guanyant alçada el temps va empitjorant, el darrer flanqueig que ens duu al refugi el vent i la neu ens envolta i intentem no perdre'ns de vista.
L'estada al refugi és acollidora, com sempre en aquest refugi, malgrat que només fa un parell de dies que l'han obert i encara hi ha coses que s'han de posar a to.

Ara ens vam trobar amb una sorpresa, a tots els que no som del Centre Excursionista de Catalunya, com no s'ha arribat a un acord amb la Federació NO HI HA CONVENI DE RECIPROCITAT, per tant el preu a pagar és com si fos de turista,, No serveixen ni CAF, ni CAS ni cap Federació,  així que si no s'arriba a un acord TOTS el refugis que siguin del CEC, no hi ha conveni que valgui.

Diumenge, el vent s'ha aturat,  a primera hora encara hi havia una mica de visibilitat, però no triga en emboirar-se i  a quarts de nou posem camí de tornada, malgrat la neu que trobem és bona no la podem gaudir per la manca de visibilitat que no ens deixa veure fins quasi on ens hem de posar les pells.Hi vam anar: Àlex, Neus, Alex, Yolanda, Marc, Bea, Roger, Miquel, Xavi, DaniMa, Marta, Dani, Cristina, Marçal, Ferran, Teresa, Jordi, Anna

3 comentaris:

Teresa ha dit...

Gràcies Anna!
T'has descuidat el Ferran a llista

Anna Mesalles ha dit...

Gràcies, Teresa, em faltava un no em sortia el nom

Dani ha dit...

Gracies per les fotos anna, molt chules!

La sortida del refu amb tanta neu sembla treta dels alps.

fins la propera,
Dani