dijous, 27 de novembre del 2008

Katie Melua - 26 de novembre de 2008 - Palau de la Música

Senzillament: sensacional!!!

Per raons que no venen al cas, m'he trobat convidada al primer concert que la cantant Katie Melua, feia a Barcelona, en un entorn immillorable com és el magnífic Palau de la Música, en el 40 Festival Internacional JAZZ Barcelona.
Ple de gom a gom, les entrades es van exhaurir fa 40 dies. El públic assistent ha vibrat des del primer moment que ha sortit a l'escenari i ella i els seus músics també han connectat amb la gent.
Han estat vora de dues hores d'escoltant bona música i bona veu, els aplaudiments ha estat constants i com no també hi hagut "bisos" que no han decebut a ningú.
Només per l'acolliment que ha tingut espero que no trigui gaire a tornar a estar entre nosaltres.
En el Períodico del 26/11 s'ha publicat un article sobre ella, si el voleu llegir cliqueu aquí.


Paga la pena escoltar-la.
Sento que la persona a qui he substituït s'ho hagi perdut, espero que que no trigui a tornar perquè la pugui gaudir de nou.
Una magnífica vetllada

4 comentaris:

Jaume J ha dit...

...quina gràcia que aquest post casi va a parar a cegesqui :) No hagués estat mala cosa... a uns quants ens porta molt bons records de quan la vàrem descobrir, esquiant i navegant als alps de Lyngen:
http://www.youtube.com/watch?v=Yud---riwm0

I també ens va inspirar la banda sónora en un viatge a la xina... però això no ve al cas...
bones traces!!!

miscel·lAnna ha dit...

calla, calla, Jaume, que no en vaig adonar, i quan el penjo i en comptes del meu surt el cegesqui... en vaig esverar, ara si vols el penjo, cap problema.

Lluís Bosch ha dit...

Hola...! Sóc en Lluís, del Riell Bulevard. I celebro que t'agradés tant la Katie. Posats a parlar de cantants de Jazz, en tinc d'altres que potser m'agraden més, però cal reconèixer que aquesta és de les excepcionals.
I en fi, et seguiré visitant i espero que tu facis el mateix amb el nostre tan modest blog.
Salut!

miscel·lAnna ha dit...

Hola Lluís, es clar que aniré visitant el vostre blog,
Gràcies