divendres, 31 d’agost del 2012

Sons del Temps - 2012

Cançons d'altres temps al cim de la Mola

Divendres passat, 24 d'agost, en Pep em va convidar a anar a un concert,"Tonades Antigues des de Sant Llorenç" era de música antiga. Ell lloc, era un lloc singular  l'església del Monestir de Sant Llorenç de Munt, més que res és que has de tenir les ganes d'arribar-hi.

Després d'una setmana de calor intensa, molt intensa,  arribar el divendres, sortir de la feina, arribar a casa, canviar-me i estar l'hora al punt de trobada va ser una gran proesa, però, ho vaig aconseguir
La pujada,..., diguem que va ser per la "línia de màxima pendent", com dues criatures, apa! muntanya amunt fins arribar dalt... vam ser dels primers, tampoc és d'estranyar...
En Jordi Reguant, als instruments amb la viola de roda i el clavissínbalum, ens va explicar la seva procedència, interessant.
La Lucia Samitier, posava la veu.

El repertori va ser variat: entre Càntigas de Alfonso X el Savi, s. XIII, LLibre Vermell de Montserrat, s.XIV, Cants i danses deñ temps de Decameró, s.XIV i  Cançons Safardites, s.XV,... van passar una estona agradable a la fresqueta de l'església. 
La tornada, per anar a buscar el cotxe, no ens vàrem entretenir gaire, baixant això si, aquesta vegada pel camí més planer, vam arribar ben fosc.