dilluns, 19 de maig del 2008

He aconseguit posar el Favicon al blog!!


... i (alguns) us preguntareu que és un Favicon?
Doncs és aquesta petita imatge que us surt al costat de l'adreça del blog o del web o al costat de la llista de favorits que teniu.
Durant aquestes setmanes que he anat cercant aquí i allà endinsant-me en aquests mon dels blogs he anat descobrint cosetes i entre elles m'anava fixant en que en alguns i sortia aquesta petita imatge i... em tenia intrigada... com nassos ho deuen afegir?
És relativament fàcil de posar... sempre que sàpigues com fer-ho i tinguis tots els passos i llocs que necessites.
He trobat un blog que explicar molt clarament com s'ha de fer (que si l'hagués trobat abans m'hauria estalviat alguns mals de cap), en l'article de Favicon en Blogger de Vagabundia ho explica molt clarament, si seguiu els passos us en sortireu fàcilment.
Un consell, la imatge que poseu mireu que sigui el més senzilla possible, com podeu observar son molt petites i si hi ha molta cosa no s'entreveu res.
No us capfiqueu en pujar l'arxiu amb extensió .ico a Picassa o qualssevol d'aquests gestors d'imatge gratuïts no admeten aquesta extensió, el que diu l'article: Fileden funciona, així com també el generador de favicons Chemi és senzill.

Quan els genereu i poseu actualitzeu els favorits, elimineu i torneu a afegir l'adreça us sortirà el favicon.

Animeu-vos, reconec que a mi m'ha costat una mica però ho he aconseguit, vosaltres també!!

M
iscel·lAnna